Waar staat MA voor?
Missie
Toonaangevend talent voor toonaangevende bedrijven. Mediacollege Amsterdam is de springplank voor technisch-creatief talent. We maken er werk van.
Visie
We halen buiten naar binnen en brengen binnen naar buiten. Leren in onze rijke leeromgeving maakt dat studenten zich beter ontwikkelen. Bedrijven, bureaus, partners en zelfstandigen zijn een waardevolle toevoeging op ons lesprogramma. Zo verbinden we leren, creativiteit, technologie en innovatie.
Waarden
Open
Bij ons is er ruimte voor iedereen. We omarmen diversiteit en accepteren mensen zoals ze zijn. We geloven in eerlijkheid en transparantie, en we gaan zonder vooroordelen de wereld tegemoet. We zijn nieuwsgierig en optimistisch, en we benaderen alles met aandacht en begrip, rekening houdend met de context.
Duurzaam
Bij alles wat we doen streven we naar helderheid en doelgerichtheid. We streven naar langetermijnwaarde in onze relaties met partners en bedrijven, onze samenwerkingen en onze doelen. We streven naar duurzame groei, zodat we niet alleen onszelf, maar ook de wereld om ons heen kunnen verbeteren. We maken bewuste keuzes die bijdragen aan een betere toekomst.
Ontwikkelingsgericht
We durven groot te dromen en streven naar vooruitgang. We zijn reflectief en proactief, en we omarmen de mogelijkheid om te leren van onze fouten. We vieren onze successen en blijven streven naar groei en ontwikkeling, elke dag opnieuw. We zijn gedreven en laten geen kans voorbijgaan om onszelf te verbeteren en onze doelen te bereiken.
Ambities
- Creatief vakonderwijs van hoog niveau
- Een school waar de media dynamiek te voelen is
- Investeren in waardevolle partners
- Een community bouwen waar je bij wilt horen
Onze cultuur
We zeggen ‘je’ en ‘jij’ en spreken elkaar erop aan als iets beter kan. Hier kunnen we namelijk van leren. Als onderwijsinstelling bieden wij vanzelfsprekend onze medewerkers een ruim aanbod van opleidingen aan. Daardoor blijf jij je op persoonlijk en professioneel vlak ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan projecten en/of aan te sluiten bij praktijkopdrachten of leergangen. Hierdoor doe je nieuwe kennis en ervaring op en geef je dit terug aan het onderwijs. Daar doen onze leerlingen en studenten op hun beurt weer hun voordeel mee.